محل تبلیغات شما

کانادا از جمله کشورهای مهاجرپذیر جهان است. حتی شاید بیراه نباشد اگر بگوییم این کشور در حال حاضر، مهاجرپذیرترین کشور جهان است. حداقل برای بسیاری از ایرانیان که سودای مهاجرت به یک کشور انگلیسی‌زبان و پیشرفته را در سر می‌پرورانند، اخذ اقامت دائم کانادا یکی از شدنی‌ترین و بهترین گزینه‌هاست. اقامت دائم کانادا مزایای فراوانی برای دارنده‌اش به همراه خواهد داشت. مهم‌ترین مزایای اخذ اقامت دائم کانادا را می‌توان چنین فهرست کرد:

 

مزایای اخذ اقامت دائم کانادا

·       وجود فرصت‌های شغلی بسیار زیاد برای کار در کانادا

·       امکان تبدیل اقامت دائم کانادا به شهروندی این کشور

·       بهره‌مندی از استانداردهای بالای زندگی در کشوری پیشرفته و متمدن

·       بهره‌مندی از خدمات پزشکی و بهداشتی بسیار باکیفیت

·       امکان اخذ پاسپورت کانادا بعد از تبدیل اقامت دائم به شهروندی، و امکان سفر به بیش از 100 کشور دنیا بدون نیاز به ویزا

·       برخورداری از آزادی‌های فردی و اجتماعی

·       امنیت اقتصادی و اجتماعی

·       زندگی در میان مردمی بسیار خونگرم و مهاجرپذیر

·       دسترسی به بازارهای جهانی برای سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب و کار

·       امکان تحصیل رایگان فرزندان در مدارس دولتی کانادا

 

روش‌های اخذ اقامت دائم کانادا

یکی از محاسن اخذ اقامت دائم کانادا این است که به خاطر روش‌های بسیار متعددی که برای مهاجرت به این کشور وجود دارد، تقریبا همه‌ی افراد می‌توانند اقدام به مهاجرت به این کشور نمایند. در واقع، هر کسی با هر شرایطی، می‌تواند بهترین روش را به تناسب وضعیت خود (از نظر تحصیلی، سابقه کار، سن، تمکن مالی، سطح زبان،.) انتخاب کرده و درخواست اقامت دائم کانادا بدهد. مهم‌ترین روش‌های اخذ اقامت دائم کانادا و مهاجرت به این کشور را می‌توان به طور خلاصه، چنین برشمرد:

  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش سرمایه گذاری در کانادا
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش اکسپرس اینتری
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش اسکیل ورکر برای کار در کانادا
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش کارآفرینی
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش ازدواج
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش تحصیل
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش حمایت خانواده
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش ویزای استارت آپ
  • اخذ اقامت دائم کانادا به روش دعوتنامه

هر کدام از روش‌های فوق که می‌تواند نهایتاً منجر به اخذ اقامت دائم کانادا شود، شرایط خاص خود را دارد و مدارک خاص خود را می‌طلبد. اجازه دهید در ادامه، دو مورد از روش‌های مهاجرت به کانادا را بیشتر شرح دهیم.

 

سرمایه گذاری در کانادا

کانادا کشوری بسیار جذاب و وسوسه‌انگیز برای سرمایه گذاری است، اما وقتی می‌گوییم سرمایه گذاری در کانادا ، به طور خاص یعنی این که متقاضی بتواند به شیوه‌ای که مورد تایید دولت کانادا باشد، با سرمایه‌ی خود به اقتصاد این کشور کمک نماید و سرمایه‌اش منجر به رونق در بازار کار و سرمایه‌ی این کشور شود. هدف کلی از پذیرش درخواست‌های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کانادا نیز همین است که متقاضی، با سرمایه خود و به پشتوانه‌ی مهارت‌های مدیریتی خود، یک کسب و کار در کشور کانادا ایجاد نموده و برای یک یا چند شهروند کانادایی ایجاد شغل کند.

با توجه به توضیحات فوق، بی‌دلیل نیست که ویزایی که برای سرمایه گذاری در کانادا داده می‌شود، ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی» نام دارد. سرمایه گذاری در کانادا به قصد مهاجرت به این کشور، هم در سطح فدرال امکان‌پذیر است و هم در سطح استانی. شرایط فدرال (که متقاضی می‌تواند پس از اخذ ویزا در هر استان و شهری که خودش خواست اقامت کند) اندکی سخت‌گیرانه‌تر از سطح استانی است و نیاز به سرمایه‌ی بیشتری دارد. اما روش‌های استانی، متنوع‌تر و ساده‌ترند. البته بدیهی است شرایط هر استان برای اعطای اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری در کانادا متفاوت از استان‌های دیگر است.

قبل از پرداختن به سرمایه لازم در هر استان، اجازه دهید نقاط ضعف و قوت سرمایه گذاری در کانادا را شرح دهیم، زیرا دانستن این نکات، می‌تواند بر تصمیم متقاضیان به سرمایه گذاری در کانادا تاثیرگذار باشد.

 

نقاط قوت سرمایه گذاری در کانادا

·       اولین نقطه‌ی قوت و نکته‌ی مثبت برای سرمایه گذاری در کانادا این است که سرمایه‌ی اولیه لازم، پایین‌تر از سرمایه‌ی مورد نیاز در اکثر کشورهای دیگر است. در واقع می‌توان چنین گفت که کانادا یکی از ارزان‌ترین کشورها برای مهاجرت سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به شمار می‌رود. کافی است در این زمینه، بین کانادا و چند کشور دیگر مقایسه‌ای انجام دهیم: برای مهاجرت به ایالات متحده از طریق سرمایه‌گذاری، متقاضی باید حداقل 500 هزار تا یک میلیون دلار آمریکا سرمایه داشته باشد و در صورتی که مطابق شرایط و قوانین آمریکا، حقوق پنج‌ساله‌ی حداقل هفت کارمند را نیز به رقم فوق اضافه کنیم، متقاضی باید بین یک تا دو میلیون سرمایه با خود به آمریکا ببرد. در مورد کشورهای عضو اتحادیه اروپا، رقم مورد نظر، حداقل 300 هزار یورو است. اما در کانادا، بسته به استانِ مورد نظر برای سرمایه‌گذاری، این رقم می‌تواند بسیار کمتر (در حد 150 هزار دلار کانادا) باشد.

·       نقطه‌ی قوت دوم، قدرت اقتصادی کانادا است. کانادا یکی از قدرت‌های برتر اقتصادی جهان است. این کشور، بسیار غنی است. کانادا در حال حاضر بزرگ‌ترین صادرکننده ی مواد معدنی، و یکی از هفت صادرکننده‌ی برترِ نفت و گاز جهان است. سایر صنایع این کشور (مانند کشاورزی، های‌تِک،.) نیز قدرت اقتصادی این کشور را تقویت می‌کنند.

·       سلامت و شفافیت مالی کشور کانادا بسیار بالا است، به طوری که طبق نظرسنجی مجمع جهانی اقتصاد، این کشور سالم‌ترین نظام مالی دنیا را دارد.

·       بهره‌ی وام‌های بانکی که در این کشور به متقاضیان و صاحبان کسب و کار داده می‌شود، بسیار پایین‌تر از سایر کشورهاست.

·       نوسان دلار کانادا (به عنوان یکی از معتبرترین ارزهای جهان) بسیار پایین است و حتی می‌توان گفت که ثبات نرخ ارز در این کشور، از کشوری چون آمریکا نیز بیشتر است.

 

نقاط ضعف سرمایه گذاری در کانادا

شاید بتوان چنین گفت که اصلی‌ترین نقطه ضعف سرمایه گذاری در کانادا آن باشد که اقتصاد این کشور متکی به خرده‌بازارها و بازارهای کوچک است. یعنی این کشور برای سرمایه‌گذاران بسیار بزرگ که دنبال بازارهای چندملیتی هستند، مطلوبیت لازم و کافی را نداشته باشد. به دلیل همین ضعف است که سهم اقتصاد کانادا در بازارهای جهانی، 4-5 درصد بیشتر نیست. این نقطه‌ضعف می‌تواند برای کسانی اهمیت داشته باشد که به دنبال تاسیس شرکت‌های فرامنطقه‌ای و بسیار عظیم هستند و خواستار آن‌اند که محصولات‌شان را بتوانند در تمام بازارهای جهان توزیع نمایند.

 

سرمایه لازم برای سرمایه گذاری در کانادا

دریافت ویزای سرمایه‌گذاری و کارآفرینی در استان‌های مختلف کانادا نیازمند شرایط خاصی چون داشتنِ دارایی‌های قابل اثبات، سابقه مدیریتی، داشتنِ سرمایه‌ی اولیه‌ی لازم، تدوین بیزینس پلن،. است. اما مقدار سرمایه‌ی اولیه لازم برای هر استان، از این قرار است:

  • کبک: 200 هزار  دلار کانادا
  • انتاریو: بین 500 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا
  • بریتیش کلمبیا: بین 200 هزار تا 400 هزار دلار کانادا
  • نوااسکوشیا: 150 هزار دلار کانادا
  • نیوبرانزویک: 250 هزار دلار کانادا
  • ساسکاچوان: بین 300 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا
  • یو: 300 هزار دلار کانادا
  • مانیتوبا: بین 150 هزار تا 250 هزار دلار کانادا
  • قلمروهای شمالی: بین 150 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا

 

کار در کانادا

به جرات می‌توان گفت که در حال حاضر هیچ کشوری در دنیا به اندازه کانادا نیاز به نیروی کار ندارد و از این رو کار در کانادا یکی از رایج‌ترین گزینه‌های مهاجرت به این کشور است. به همین دلیل است که اکثر متقاضیان، به پشتوانه تخصص و مهارت‌های شغلی خود درخواست کار در کانادا را می‌دهند و با برنامه‌های مهاجرتی مختلفی که دولت این کشور برای تخصص‌ها و حرفه‌های مختلف در نظر گرفته موفق به اخذ اقامت دائم کانادا می‌شوند.

دولت کانادا فهرست بسیار بلندبالایی از مشاغل مورد نیازش را منتشر کرده است که شامل حدود 500 شغل برای کار در کانادا می‌شود. متقاضیانی که از پشتوانه مالی لازم جهت سرمایه گذاری در کانادا برخوردار نیستند می‌توانند با درخواست کار در کانادا طبق همان فهرست منتشرشده (که به طبقه‌بندی مشاغل کانادا» یا NOC معروف است) اقدام به مهاجرت و کار در کانادا کنند. روش‌هایی که برای مهاجرت از طریق کار در کانادا وجود دارد اکثراً از همان ابتدا منجر به اخذ اقامت دائم کانادا می‌شوند. فهرست مشاغل مورد نیاز کانادا چنان گسترده است که تقریبا تمام متقاضیان با هر شغل و رده‌ای امکان مهاجرت به این کشور را می‌یابند.

 

روش‌های مهاجرت از طریق کار در کانادا

روش‌های متعددی برای متقاضیان کار در کانادا وجود دارد که هر کدام، شرایط خاص خود را دارد. اصلی‌ترین روش‌ها عبارت‌اند از:

·       کار در کانادا به عنوان نیروی ماهر (معروف به اسکیل ورکر)

·       کار در کانادا به عنوان نیروی خود-اشتغال

·       کار در کانادا با دریافت پیشنهاد شغلی (جاب آفر) از یک کارفرمای کانادایی.

 

شرح برنامه‌های متقاضیان کار در کانادا

اسکیل ورکرها یا همان نیروهای ماهر و متخصص، برای کار در کانادا و مهاجرت به این کشور باید از طریق برنامه‌ای به نام سیستم اکسپرس اینتری ، درخواست خود را ثبت نمایند. این سیستم، امتیازمحور و رقابتی است، به این صورت که متقاضیان کار در کانادا بر مبنای یک‌سری معیارها (مانند سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار،.) نمره‌ای دریافت می‌کنند و در رقابت با سایر متقاضیانِ کار در کانادا به کسانی که بالاترین نمره‌ها را کسب کرده باشند اقامت دائم کانادا داده می‌شود.

در مورد نیروهای خود-اشتغال و روش پذیرش آن‌ها برای کار در کانادا نیز باید گفت که این برنامه، ویژه‌ی کسانی است که اولاً نیاز به استخدام‌شدن در جایی ندارند زیرا به صورت خود-اشتغالی می‌توانند کار در کانادا را انجام دهند و کسب درآمد کنند، و ثانیاً شغل‌شان یکی مشاغل فعال در حوزه‌های فرهنگی، ورزشی یا هنری باشد. خود دولت کانادا می‌گوید این متقاضیان باید قبل از شروع کار در کانادا باید ثابت کنند که در حوزه‌ی خود، چهره‌ای ملی یا بین‌المللی هستند.

در مورد پیشنهاد شغلی یا جاب‌آفر نیز باید به این نکته اشاره کرد که متقاضیان اگر بتوانند جاب آفر بگیرند، به‌راحتی خواهند توانست در قالب یکی از برنامه‌های نامزدی استانی، اقامت دائم گرفته و شروع به کار در کانادا نمایند.

رهپویان مهاجر آتی‌نگر

امیدواریم اطلاعات مختصری که در این مقاله درباره اقامت دائم کانادا ، سرمایه گذاری در کانادا و کار در کانادا بیان کردیم، برایتان سودمند بوده باشد. این مقاله توسط دبیر تحریریه موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر تهیه شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با خود این موسسه تماس بگیرید:

دفتر مرکزی: شیراز- معالی‌آباد- ابتدای خیابان بهاران- مجتمع اداری آرین- طبقه سوم - واحد 4

تلفن‌های تماس: 07136383246 07136383392 09120973437 09120973427- 091229355

دفتر تهران: تهران- خیابان فرشته- خیابان بیدار- نبش کوچه مریم غربی- پلاک 1/2 واحد 4

تلفن‌های تماس: 02122055621- 09120973437

دفتر مشهد: مشهد- خیابان امام رضا- بین امام رضا ۳۶ و ۳۸- پلاک ۸۷۲

تلفن تماس: ٠٥١٣٨٥٢٧١٤٧- 09151567905

دفتر کرج:  کرج- خیابان طالقانی- جنب پل آزادگان ابتدای بلوار بسیج (کاج سابق)- پلاک۴۷۹- ساختمان پژواک- طبقه پنجم- واحد 13

تلفن‌های تماس: 02632515881- 02632513321

 

 

 

چگونه مهاجرت کنیم؟

بهترین گزینه مهاجرت چیست؟

تاریخ مهاجرت کانادیی ها

کانادا ,اقامت ,کار ,دائم ,کشور ,اخذ ,در کانادا ,اقامت دائم ,کار در ,دائم کانادا ,اخذ اقامت ,برای سرمایه گذاری ,دائم کانادا می‌شوند ,طریق سرمایه گذاری

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سلامت و پزشکی گردشگری آذربایجان ((salamataneh)) راهنمایی برای بهداشت و سلامت ارز دیجیتال طراحی سایت میترا جلالی مهتاب وکتور بلوک سبک پوکه ای,بلوک ماده سنگین,بلوک پوکه ای تراک کوماتسو راهبند اخبار شرکت گامادسک