محل تبلیغات شما

اپیدمی مهاجرت به خارج

تب و تاب مهاجرت به خارج سال‌هاست در میان قشر تحصیل‌کرده و طبقه‌ی متوسط جامعه‌ی ایرانی فزونی گرفته است. بسیاری از جوانان، چه قبل از شروع تحصیلات دانشگاهی و چه بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی خود، مهاجرت به خارج را یکی از اهداف زندگی‌شان قرار می‌دهند چرا که بر این باورند مهاجرت به خارج می‌تواند آینده‌ی درخشان‌تری برایشان رقم بزند.

یک جستجوی ساده در اینترنت و در وب‌سایت‌های تخصص مهاجرت نشان می‌دهد که افراد، تقریبا با هر سطح مدرک دانشگاهی و پشتوانه‌ی مالی، می‌توانند هدف‌شان برای مهاجرت به خارج را دنبال نمایند و بعد از مدتی بین 1 تا 3 سال به این هدف برسند. انگیزه‌های فراونی می‌تواند سبب شوق مهاجرت به خارج در میان افراد شود. انگیزه‌هایی چون زندگی بهتر، رفاه بیشتر، تحصیلات باکیفیت‌تر، امکان کار در محیط‌های جدید،.

صرف‌نظر از هر انگیزه‌ای که فرد برای مهاجرت به خارج دارد، باید با پستی‌ها و بلندی‌های چنین فرایندی آشنا باشد زیرا تصمیم به مهاجرت به خارج را شاید بتوان مهم‌ترین تصمیم در طول زندگی فرد دانست. هر فرد قبل از مهاجرت به خارج باید شرایط خود، اعم از شرایط خانوادگی، مالی، و شغلی در کشور مقصد را به اندازه کافی بررسی نماید و با دانش و آگاهی کافی گام در این راه بگذارد.

با توجه به شرایط جامعه‌ی جهانی، انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت به خارج یکی از اصلی‌ترین مراحل تصمیم‌گیری در این زمینه است. در حال حاضر مهاجرت به بعضی کشورها ساده‌تر، بعضی‌ها دشوارتر، و بعضی‌ها در حال حاضر غیرممکن است. در این نوشتار می‌خواهیم برای آنان که تصمیم به مهاجرت به خارج دارند اما هنوز کشور مقصدشان را انتخاب نکرده‌اند، یکی از شدنی‌ترین و بهترین گزینه‌های مهاجرت به خارج را معرفی کنیم: مهاجرت به کانادا.

 

مهاجرت به کانادا

کانادا را شاید بتوان در حال حاضر، مهاجرپذیرترین کشور جهان معرفی کرد. این کشور که از نظر مساحت و وسعت، دومین کشور پهناور جهان (پس از روسیه) است کمتر از 35 میلیون نفر جمعیت دارد که بخش قابل توجهی از این جمعیت، پا به سن گذاشته‌اند و با توجه به نرخ پایین زاد و ولد، این کشور برای ادامه‌ی حیات خود چاره‌ای جز پذیرش مهاجران جدید ندارد. به همین دلیل است که مهاجرت به کانادا را شدنی‌ترین گزینه‌ی مهاجرت می‌دانیم.

مهاجرت به کانادا می‌تواند مزایای فراوانی برای متقاضیان داشته باشد. اصلی‌ترینِ این مزایا را با هم مرور می‌کنیم.

 

مزایای مهاجرت به کانادا

·       بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی فراوانی که در این کشور وجود دارد

·       امکان اخذ شهروندی کانادا پس از سه سال حضور در این کشور با اقامت دائم

·       امکان استفاده از بالاترین استانداردهای زندگی در یکی از پیشرفته‌ترین و متمدن‌ترین کشورهای جهان

·       امکان استفاده از خدمات بهداشتی-درمانیِ بسیار با کیفیت

·       امکان دریافت پاسپورت کانادایی پس از اخذ شهروندی کانادا و سپس امکان مسافرت به بیشتر از 100 کشور جهان بدون نیاز و اام به اخذ به ویزای آن کشورها

·       بهره‌مندی از آيادی‌های اجتماعی و فردی در بالاترین سطوح ممکن

·       امکان کار و زندگی در امنیت اجتماعی و اقتصادی کامل

·       امکان دسترسی صاحبان صنایع و کسب و کار به بازارهای بی‌انتهای جهانی پس از مهاجرت به کانادا

·       بهره‌مندی از تحصیلات رایگان فرزندان در مدرسه‌های دولتی این کشور پس از مهاجرت به کانادا

 

منظور از مهاجرت کانادا چیست؟

اما منظور از مهاجرت به کانادا به طور خاص این است که فرد متقاضی، با یکی از ده‌ها برنامه‌ی مهاجرتی این کشور، موفق به اخذ اقامت دائم و سپس اخذ شهروندی کانادا شود. رسیدن به این مرحله و دریافت شهروندی کانادا فرایندی طولانی است، اما رسیدن به اقامت دائم این کشور، که می‌تواند تحقق اصطلاح مهاجرت به کانادا باشد، چندان دشوار و طولانی نیست. در حال حاضر روش‌های بسیار فراوانی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که هر یک بسته به شرایط متقاضی، می‌تواند بهترین انتخاب باشد. روش‌های مهاجرت به کانادا را می‌توان به طور خلاصه در فهرست زیر برشمرد:

روش‌های مهاجرت به کانادا

  • مهاجرت به کانادا با روش سرمایه‌گذاری و کارآفرینی
  • مهاجرت به کانادا با روش اکسپرس اینتری
  • مهاجرت به کانادا بواسطه‌ی ازدواج با فردی که دارای شهروندی کانادا است
  • مهاجرت به کانادا با روش اخذ مجوز تحصیل
  • مهاجرت به کانادا با روش حمایت یا همان اسپانسرشیپ خانواده
  • مهاجرت به کانادا با روش ویزای استارت آپ

 

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا

هر یک از روش‌های فوق که می‌تواند در نهایت منجر به مهاجرت به کانادا (با همان تعریفی که در بالا گفتیم) شود، شرایط و مراحل خاص خود را داراست و عموماً نیاز به مدارکی خاص همان روش است. البته در همه‌ی روش‌های مهاجرت به کانادا متقاضیان باید از گزینش‌ها و فیلترهای اداره مهاجرت کانادا با موفقیت عبور کنند. این گزینش‌ها در واقع راستی‌آزماییِ ادعاهای متقاضی درباره‌ی شرایط و مدارک خود است. شرایط و مدارکِ لازم برای مهاجرت به کانادا معمولا ذیل همان روشِ مهاجرتی که متقاضی انتخاب کرده است تعیین و تعریف می‌شوند.

بعضی روش‌های مهاجرت به کانادا شرط سنی دارند، بعضی‌ها شرط زبان دارند، بعضی‌ها شرط میزان سرمایه دارند،. اما در مجموع، معیارهای مختلفِ مورد بررسی برای مهاجرت به کانادا عبارت‌اند از مدرک زبان (که بسته به روش انتخابی، سطح یا نمره‌ی زبان می‌تواند کم یا زیاد باشد)، سن متقاضی (بعضی روش‌ها، یک سن حداقل و حداکثر را مشخص کرده‌اند، اما بعضی روش‌ها، مانند روش سرمایه‌گذاری و کارآفرینی، معمولا چنین شرطی ندارند)، شرط تمکن مالی (بعضی از روش‌های مهاجرت به کانادا قید می‌کنند که متقاضی باید حتماً فلان‌قدر سرمایه داشته باشد، اما اکثر روش‌ها چنین شرطی ندارند).

 

شهروندی کانادا

اخذ شهروندی کانادا هدف غایی و نهایی مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود زیرا با اخذ شهروندی کانادا متقاضی عملا از کلیه‌ی حقوق و مزایای همه‌ی شهروندان این کشور برخوردار می‌شود و می‌تواند خود را کانادایی معرفی کند. معمولاً نشانه‌ی اخذ شهروندی کانادا را دریافت پاسپورت این کشور می‌دانند زیرا لازمه‌ی دریافت پاسپورت این کشور، اخذ شهروندی کانادا است.

طبق قوانین و تعاریف حقوق بین‌الملل، شهروند هر کشور، جدای از آن‌که از مزایای شهروندی بهره‌مند می‌شود، هم در قبال دولت متبوع خود و هم در قبال سایر شهروندان آن کشور، مسئولیت‌ها و وظایفی نیز دارد. بر این اساس، شهروندی کانادا به این معنا خواهد بود که فرد، عضوی رسمی از جامعه‌ی این کشور محسوب می‌شود، می‌تواند از تمام امتیازاتی که هر شهروند کانادا برخوردار است بهره‌مند شود، و در کنار این‌ها، مم و موظف است قوانین کشور کانادا را رعایت نموده و به حقوق شهروندیِ دیگران، احترام بگذارید.

 

مزایای شهروندی کانادا

داشتن شهروندی کانادا که آخرین گام از مهاجرت به کانادا است مزیت‌های فراوانی خواهد داشت که حتی با اقامت دائم این کشور نیز نمی‌توان به آن مزایا دست یافت. اجازه دهید بعضی از این مزیت‌های شهروندی کانادا را با هم مرور کنیم:

·        داشتن پاسپورت کانادایی: پاسپورت یا همان گذرنامه‌ی کانادایی فقط به شهروندان کانادا اعطا می‌شود و نشانه‌ی آن است که دارنده‌اش رسماً و قانوناً شهروند کانادا است. مزیت‌های پاسپورت کانادایی را قبلا برشمردیم.

·        رفع هرگونه محدودیت ورود و خروج به کانادا: همه‌ی شهروندان کانادا قانوناً حق دارند هر بار که خواستند، بدون هیچ محدودیتی خاک کشور را ترک کرده و دوباره به کشور بازگردند (دارندگان اقامت دائم محدودیت‌هایی در این زمینه دارند)

·        حق رأی و کاندیداتوری: فقط کسانی که شهروندی کانادا را داشته باشند می‌توانند آزادانه در انتخابات شرکت کنند، خواه در مقام رأی‌دهنده و خواه در مقام نامزد انتخابات.

·        اولویت استخدام: استخدام در بعضی مشاغل (عمدتاً مشاغل دولتی و اداری) فقط مختص کسانی است که شهروندی کانادا را داشته باشند. در مورد سایر مشاغل نیز همیشه اولویت با دارندگان شهروندی کانادا است. یعنی در موقعیت‌های برابر، کسانی که شهروندی کانادا را دارند، به نسبت کسانی که شهروندی کانادا را ندارند از اولویت بالاتری برخوردار خواهند بود.

·        حقوق و مزایای بازنشستگی: اکثر مزایا، مستمری‌ها و حقوق بازنشستگی در کانادا فقط به شهروندان این کشور تعلق می‌گیرد.

·        اطمینان یافتن از وضعیت مهاجرت به کانادا : دارندگان اقامت دائم کانادا ممکن است همواره نگران وضعیت اقامت و آینده‌ی خود در این کشور باشند، اما کسانی که شهروندی کانادا را داشته باشند هیچ دغدغه‌ای در این زمینه نخواهند داشت.

·        عدم اام به تمدید مدارک مهاجرتی: اگرچه دارندگان انواع ویزاهای موقت و دائم باید طبق زمان‌های مقرر نسبت به تمدید اقامت خود اقدام نمایند، اما دارندگان شهروندی کانادا هیچ نیازی به تمدید مدارک و مجوزهای اقامتی و مهاجرتی خود نخواهند داشت.

 

شرایط و مدارک لازم برای درخواست شهروندی کانادا

وب‌سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا پنج شرط را شرایط ضروری برای درخواست و اعطای شهروندی کانادا ذکر کرده است:

·        متقاضی باید هنگام درخواست شهروندی کانادا اقامت دائم این کشور را داشته باشد

·        هنگام درخواست شهروندی کانادا متقاضی باید در پنج سال گذشته، حداقل سه سال را در کانادا حضور فیزیکی داشته باشد

·        متقاضی باید تمام مالیات‌های قانونی خود را پرداخت کرده باشد

·        متقاضی شهروندی کانادا باید آزمون حقوق و مسئولیت‌ها و شناخت کانادا را با موفقیت گذرانده باشد

·        متقاضی باید به عنوان بخشی از فرایند مهاجرت به کانادا و درخواست شهروندی کانادا ثابت کند که حداقل به یکی از دو زبان رسمی این کشور تسلط کافی و لازم را دارد.

 

امیدواریم اطلاعات موجز و مختصری که در این نوشته درباه‌ی مهاجرت به خارج به طور عام، مهاجرت به کانادا به طور خاص، و اخذ شهروندی کانادا بیان کردیم مفید و سودمند واقع شده باشند. این نوشتار به قلم دبیر تحریریه موسسه مهاجرتی رهپویان مهاجر تهیه و تدوین شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی مهاجرت به خارج، مهاجرت به کانادا و انواع روش‌های مهاجرت می‌توانید مستقیما با کارشناسان این موسسه‌ی حقوقی-مهاجرتی تماس بگیرید:

دفتر مرکزی: شیراز- معالی‌آباد- ابتدای خیابان بهاران- مجتمع اداری آرین- طبقه سوم - واحد 4

تلفن‌های تماس: 07136383246 07136383392 09120973437 09120973427- 091229355

دفتر تهران: تهران- خیابان فرشته- خیابان بیدار- نبش کوچه مریم غربی- پلاک 1/2 واحد 4

تلفن‌های تماس: 02122055621- 09120973437

دفتر مشهد: مشهد- خیابان امام رضا- بین امام رضا ۳۶ و ۳۸- پلاک ۸۷۲

تلفن تماس: ٠٥١٣٨٥٢٧١٤٧- 09151567905

دفتر کرج:  کرج- خیابان طالقانی- جنب پل آزادگان ابتدای بلوار بسیج (کاج سابق)- پلاک۴۷۹- ساختمان پژواک- طبقه پنجم- واحد 13

تلفن‌های تماس: 02632515881- 02632513321

 

چگونه مهاجرت کنیم؟

بهترین گزینه مهاجرت چیست؟

تاریخ مهاجرت کانادیی ها

کانادا ,مهاجرت ,شهروندی ,کشور ,متقاضی ,اخذ ,مهاجرت به ,به کانادا ,شهروندی کانادا ,این کشور ,به خارج ,درخواست شهروندی کانادا ,هنگام درخواست شهروندی ,دارندگان شهروندی کانادا ,شهروندی کانادا متقاضی

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشاوره و خرید و فروش فلزیاب بیتا کامپیوتر دوربین های دیجیتال البان ، تعمیرات موبایل دختر زمستان هموار کنکور پهنه ی کویر شایان گرافیک تفریحی سرگرمی شرکت فرادید‌|نمایندگی دوربین مدار بسته وتجهیزات امنیتی